2012. január 26., csütörtök

Messzedzs

JoeJack tollából. Levél a télnek:

Kedves Tél tábornok!

Nem szívesen írom le, de muszáj. Én meguntam ezt a csoffadmány évszakot.

Ez még a 2006/2007-es télnél is szánalmasabb, amikor elfelejtettél felébredni, de akkor legalább volt iránya az időjárásnak, még ha nem is tetszett. De ez a szenvedés, ami ezen a télen megy, hát ez szánalmas.

Az utolsó szöget a pénteki hózáporok verték be a koporsóba, végre KONVEKCIÓT...leírom még egyszer, KONVEKCIÓT láthattam, nem is a rossz fajtából, ez bizony tavasz volt a javából, igazi márciusi attrakció!

Úgyhogy kedves Tél tábornok! Vagy ideküldesz egy böszme mediciklont oszt leesik mindenhol 70 cm hó, vagy húzzál innen el, de nagyon sürgősen, térjünk rá a zivataros témákra, mert ez eddig nulla, elégtelen, egyes.
Akkor már inkább legyen rendes meleg, 25-30 fok, a lányok is szebbek olyankor, erre az értékelhetetlen bóvlira kár fecsérelni az időt.

Le lettél minősítve!

Hajrá tavasz, hajrá nyár,
Tél tábornok MENNYÉ MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRR!

Keziccsókolom!

Akár ismételhetném is önmagam. Tegnap gecihideg volt. Mára méginkább, de derültség... aztán este meg beborul mikor észlelni tudnám az együttállást. A tegnapi hétvégére előrejelzett hóból mára már hétvégére előrejelzett szárazság lesz csontrepesztő hidegben. Ez a 2011/2012-es tél egy nagy büdös lóf.sz volt. ISMÉTLEM: VOLT... mert jön a tavasz. A napállás már egyre nagyobb. Egyre intenzívebb a sugárzás szóval már csak 1-2 hónapot kell várni és a nap melege mindent az uralma alá hajt. ^^